Website Builder fto websitetemplates.org Website Design
Till min bloggSnowsmile, vem är jag?

Jag är en arbetande man född -66 med många intressen varav poker för närvarande upptar en stor del av min fritid.

Vi är fem i familjen, jag, min hustru Helene, Ida min dotter som jag har med mig från ett tidigare förhållande, och Linda och Markus som är Helenes vuxna barn från ett tidigare äktenskap.

Vi bor i ett hus som vi byggt från grunden själva, detta har vi varit Helenes och mitt livsprojekt. Vi köpte tomten med en gammal skruttig kåk år 2000. Sedan dess har vi byggt en ny stor souterräng kåk och rivit den gamla. Projektet pågår fortfarande, men inte med samma intensitet som tidigare. Vi trivs bra och är stolta och glada att ha förmånen att kunna bo i ett egen ritat, egenbyggt hus med guldläge.

Jag har sedan tolvårsåldern haft Mb Chron, vilket inte är så rolig sjukdom. Under många år hade jag stora problem. För ett par år sedan så beställde jag alla mina gamla journaler från tiden då jag behandlades på St Görans Barnsjukhus, och sedan på SÖS. Det var en liten chock att se hur undernärd man har varit, jämfört med nu när man släpar på 10-15kg för mycket. När jag var 16, och gick i gymnasiet, så var jag lika lång som nu, dvs 174 cm, och vägde ca 45kg :o). Jag fick ett återfall i sjukdomen under 2012, vilket resulterade i en akut operation. Detta efter att har varit mer eller mindre symptomfri i 16 år... Kommer troligen att skriva endel om hur  detta fortskrider i min blog 

Hur och när började intresset för poker?

Jag började spela poker 2004. Intresset kom när man blev bombad med reklam för den ena pokersiten efter den andra i främst TV. Tv program som pokermillionen etc. startade intresset. Jag började spela på Unibet, först med playmoney för att förstå hur klient, betting etc. fungerade. Ganska snart insåg jag att man inte kunde lära sig annat än funktionaliteten med playmoney. Folk spelar inte poker om det inte är pengar på spel, det blir bara förströelse. Jag började spela för riktiga pengar.